Δελτίο Τύπου 4_Ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων 2016-2017 που έγινε στις 27.3.2018

Σχετικά με τον Δημόσιο Απολογισμό πεπραγμένων που έγινε στις 27 Μαρτίου 2018.

Δημοσιος Απολογισμός Νοσοκομειο Παπανικολαου 2016-17

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου “Γ.Παπανικολάου” πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου ο Δημόσιος Απολογισμός πεπραγμένων του Νοσοκομείου για τα έτη 2016 – 2017 παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Α. Ξανθού, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ι.Μ. Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβα, του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Γ. Κίρκου, του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Σ. Πλωμαρίτη, πολλών Διοικητών Νοσοκομείων και στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης από το χώρο της υγείας.

Στην πυκνή και αναλυτική παρουσίαση του Διοικητή κ. Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη έγινε εκτενής αναφορά στην τρέχουσα κατάσταση του Νοσοκομείου σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά στο προσωπικό, τον εξοπλισμό, την υποδομή, την κτιριακή υποδομή, τις θεσμικές και διοικητικές παρεμβάσεις που έγιναν κατά το διάστημα των δύο τελευταίων ετών τονίζοντας τις διαφορές που σημειώθηκαν σε σχέση με προηγούμενα έτη και τα κενά που καλύφθηκαν.

Παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία του Νοσοκομείου όσον αφορά τα έσοδα και τις δαπάνες του Νοσοκομείου καθώς και τις δαπάνες που έγιναν ή αφορούν σε έργα που είναι σε εξέλιξη. Ο Διοικητής ανέδειξε τις δυνατότητες του Νοσοκομείου τονίζοντας το ισχυρό επιστημονικό δυναμικό του και την στρατηγική της ανάπτυξης που συνιστά αυτή τη στιγμή τον κύριο άξονα πάνω στον οποίο οικοδομείται η λειτουργία του με στόχο την διασφάλιση και περαιτέρω εξέλιξη του Νοσοκομείου στο μέλλον.

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Α. Ξανθός άκουσε με προσοχή και απάντησε σε όλα τα επιμέρους ερωτήματα και θέματα που τέθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Στιγμιότυπα από τον Δημόσιο Απολογισμό πεπραγμένων 2016-2017 του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” που έγινε στις 27 Μαρτίου 2018 από τον Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Α. Ξανθού