Ημερίδα 3 Νοεμβρίου 2018, Ογκολογικός Ασθενής Μέρος Β΄

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΓΝ ““Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” σας προσκαλούν στην επιστημονική ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί

το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης 8.30π.μ.)

στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος 2017-2018 με θέμα

Ο Ογκολογικός Ασθενής, μέρος Β΄

Με τιμή

Η Πρόεδρος

Αναστασία Τρικούπη

Σ. Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος

Η ημερίδα απευθύνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της πόλης μας και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ακολουθήσαμε τη ζωή με τον Πέτρο Γαϊτάνο στις 6 Αυγούστου στο ΓΝ “Γ. Παπανικολάου”

Ακολουθήσαμε τη Ζωή” με τον Πέτρο Γαϊτάνο

στο Γ.Ν. “Γεώργιος Παπανικολάου”

Ακολουθήσαμε όλοι τη ζωή στην ειδική συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” στις 6 Αυγούστου.

Στον κατάμεστο χώρο του Νοσοκομείου όπου φιλοξενήθηκε η συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου ταξιδέψαμε στην παράδοση και σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών, ειδικά επιλεγμένα για την περίσταση: μια συναυλία σχεδιασμένη κατά βάση και κατά προτεραιότητα για τον ασθενή, τα κοντινά του πρόσωπα και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της επείγουσας περίθαλψης που παρέχει το νοσοκομείο τριτοβάθμιας φροντίδας “Γεώργιος Παπανικολάου”.

Η αριστοτεχνική ερμηνεία του Πέτρου Γαϊτάνου και η επικοινωνιακή του ικανότητα συναντήθηκαν με την άμεση ανταπόκριση και θερμή διάθεση του κοινού σε μια άκρως επιτυχημένη συναυλία. Μια ιδιαίτερα βραδιά ζεστή σε συναισθήματα και σκέψεις με τον γνωστό καλλιτέχνη να παρασέρνει το κοινό που τραγούδησε μαζί του αγαπημένες μελωδίες. Το αποτέλεσμα αναδεικνύει με θετικό πρόσημο το εγχείρημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου σε μια κίνηση εξωστρέφειας για το προσωπικό αλλά και για την πόλη της Θεσσαλονίκης υπενθυμίζοντας ότι το βέλτιστο αγαθό είναι η υγεία… “Ακολουθώντας τη ζωή”.

Δελτιο Τυπου 2_Μετά τη συναυλία Π.Γαϊτάνου

ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στις 6 Αυγούστου 2018

“Ακολουθώντας τη ζωή” , στιγμιότυπο από τη συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στο Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” στις 6 Αυγούστου 2018.

Facebook, Ioannis Pervos 6 Αυγούστου στις 10:39 μ.μ.

· Από την υπέροχη εκδήλωση του ΓΝ Γ. Παπανικολάου με τον Πέτρο Γαϊτάνο!!!

https://www.facebook.com/pervos/videos/10216997127581987/?q=ioannis%20pervos

ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στις 6 Αυγούστου 2018

“Ακολουθώντας τη ζωή” , στιγμιότυπο από τη συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στο Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” στις 6 Αυγούστου 2018. 

Facebook, Thanasis Kafetzopoulos · 0:00  “Δεν έχω κάνει ποτέ ζωντανή μετάδοση αλλά κάποιες πρωτοβουλίες νομίζω ότι το αξίζουν. Συναυλία για τον πόνο και την ελπίδα με τον Πέτρο Γαϊτάνο στο Νοσοκομείο Παπανικολάου με ενδιάμεση ενός λεπτού σιγή για τους πρόσφατα χαμένους συνανθρώπους μας.

https://www.facebook.com/thanasis.kafetzopoulos.3/videos/675428236189147/

Είδαμε στα ΜΜΕ: “Ακολουθώντας τη ζωή”, ειδική συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στο ΓΝ “Γ.Παπανικολάου”

Από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για την ειδική συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου “Ακολουθώντας τη ζωή” στις 6 Αυγούστου 2018.

http://www.amna.gr/macedonia/article/282127/Akolouthontas-ti-Zoi-me-ton-P-Gaitano-sto-GPapanikolaou

Ακούσαμε στα ΜΜΕ. Praktoreio FM, 104,7: Η συναυλία Πέτρου Γαϊτάνου στο νοσοκομείο “Γ.Παπανικολάου”

“Ακολουθώντας τη ζωή”, συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στο Γενικό Νοσοκομείο “Γ.Παπανικολάου” στις 6 Αυγούστου

Συνέντευξη του Πέτρου Γαϊτάνου στο Praktoreio FM -104,7 για τη συναυλία “Ακολουθώντας τη ζωή” στις 6 Αυγούστου

Ειδική συναυλία από τον Πέτρο Γαϊτάνο “Ακολουθώντας τη ζωή”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ειδική Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο
“Ακολουθώντας τη Ζωή”
στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»
Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, ώρα 9μ.μ.
Μια ειδική συναυλία θα δώσει ο Πέτρος Γαϊτάνος την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και ώρα 9μ.μ.
στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».
Η συναυλία είναι ειδικά φτιαγμένη για να ψυχαγωγήσει τους ασθενείς, τους συνοδούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να ενισχύει την πνευματική και σωματική υγεία των ασθενών, αλλά και όλων όσοι παρευρεθούν στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια επιλογή με τραγούδια Ελλήνων συνθετών και παραδοσιακά από όλη τη χώρα, ενώ η συναυλία θα κλείσει με το υπέροχο ποντιακό τραγούδι της μάνας «Η μάνα εν κρύον νερόν» και το μήνυμα της αγάπης μέσα από την Α΄ προς Κορινθίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου “Ο Ύμνος της Αγάπης”, δύο τεράστιες επιτυχίες του καλλιτέχνη – ερμηνευτή με ειδικό βάρος και απήχηση που χαρακτήρισαν την πετυχημένη καριέρα του.
Με τη συμμετοχή δύο σημαντικών μουσικών ο Πέτρος Γαϊτάνος θα μας ταξιδέψει με νότες και λόγια σε ένα λυτρωτικό ταξίδι συναίσθησης και αυτογνωσίας, ενώ ειδικά βίντεο υψηλής ποιότητας θα συνοδεύουν πολλά σημεία του προγράμματος.
Τη συναυλία οργανώνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου, προσφορά προς τους ανθρώπους που το επισκέπτονται για την ίασή τους, όπως και για τους επισκέπτες και το προσωπικό του. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πρόσβαση στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»: Λεωφορεία 57, 58

Καλώς ήρθατε στον Κήπο μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλώς ήρθατε στον “Κήπο μας!”

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα δημιουργίας ενός… Κήπου απέναντι από την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” εγκαινιάζεται την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 10π.μ.

Ένας μικρός Κήπος, αποτέλεσμα της προσωπικής δουλειάς εργαζομένων της Ψυχιατρικής Κλινικής και νοσηλευομένων έδωσε χρώμα και ζωή σε ένα μικρό ακατέργαστο κομμάτι γης απέναντι από ένα από τα πιο παλιά κτίρια που υπάρχει στο Νοσοκομείο με αρχιτεκτονικά αποτυπώματα εκλεκτικισμού.

Στις 26 Ιουνίου εγκαινιάζεται ένα σημείο συνάντησης για ασθενείς που χρειάζεται να περάσουν κάποιο χρόνο στην κλινική μέχρι να ξαναδέσουν το νήμα της ζωής τους. Ο “Κήπος” είναι δείγμα συνεργασίας – συνύπαρξης – συμβίωσης προσωπικού και ασθενών που διαθέτουν το χρόνο και την καλή τους διάθεση προκειμένου να δούμε όλοι μας τους κόπους τους να ανθίζουν και -γιατί όχι; – να καρπίζουν

.

Δελτιο Τύπου 4_Εγκαινια Κηπου Ψυχιατρικη Κλινικη