ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΤΙΡΙΟΥ 4.

                                                                ΑΡ.ΠΡΩΤ.  22182 /     30-11-2022

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκτέλεση εργασιών διαμόρφωσης χώρου για την εγκατάσταση του νέου ψηφιακού τηλεχειριζόμενου ακτινολογικού – ακτινοσκοπικού συγκροτήματος στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του κτιρίου 4 του Νοσοκομείου (Πέτρινο Συγκρότημα) 

Η διαγωνιστική διαδικασία θα υλοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και μετά τη συλλογή προσφορών, με ευθύνη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των είκοσι εννέα χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (29.700,00 €) χωρίς το Φ.Π.Α.

Κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (μειοδοτικός διαγωνισμός).

Κατάθεση προσφορών, επί ποινή απόρριψης, μέχρι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 8:30 π.μ. στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου (αρμόδιος υπάλληλος: Ναζιρίδης Χριστόδουλος). Η αξιολόγηση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ίδια ήμερα από αρμόδια επιτροπή του Νοσοκομείου.

Αρμόδια για την παροχή διευκρινήσεων επί των απαιτήσεων του κειμένου των τεχνικών προδιαγραφών: κα Κακδέρη Καλλιόπη Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών τηλ. 2313307914 καθώς και η κα Θωμαΐδου Αγάπη 2313307913.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.gpapanikolaou.gr (ling *Διαγωνισμοί*) όπως και στον ιστόποτο του «ΚΗΜΔΗΣ».

Η προμήθεια της διακήρυξης δεν είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία του διαγωνισμού.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Ν.Θ. Γ.Παπανικολάου

                     τηλ. 2313 307926

                     Email: typap.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr

                     Γραμματειακή υποστήριξη διαγωνισμού: Ναζιρίδης Χριστόδουλος

                                                                            Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                        ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

                                                                  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αντίγραφα  σχεδίων των εργασιών θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους την ημέρα επίσκεψης των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου, μαζί την χορήγηση σχετικής βεβαίωσης επίσκεψης.