Φόρμα Αιτήσεων Πολιτών

Από αυτή την σελίδα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, μπορείτε να στέλνετε το αίτημα σας και να σας χορηγούμε ιατρικές γνωματεύσεις, πιστοποιητικά νοσηλείας, αντίγραφα φακέλων για νοσηλείες που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο μας.

Η παραλαβή των πιστοποιητικών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Λητπών Υπηρεσιών Υγείας  (2313-307022) που βρίσκεται στο κτίριο της Διοίκησης.

Για την παραλαβή θα πρέπει να προσκομίζεται η Αστυνομική Ταυτότητα όταν η νοσηλεία αφορά τον ίδιο τον αιτούντα.

Όταν η αίτηση και παραλαβή πραγματοποιείται από τρίτο πρόσωπο, για ασθενή που έχει νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο μας, θα πρέπει να υπάρχει εξουσιοδότηση του ασθενούς.

Όταν αιτούνται Τρίτα Πρόσωπα, διότι έχουν έννομο συμφέρον να παραλάβουν στοιχεία ασθενούς, θα πρέπει να προσκομίζουν Εισαγγελική Εντολή από τα δικαστήρια .

Όταν το αίτημα αφορά στοιχεία θανούντα, τα στοιχεία παραλαμβάνονται με Εισαγγελική Εντολή ή Πιστοποιητικό Πλησιέστερων Συγγενών μαζί με Πιστοποιητικό περί μη δημοσιεύσεως της Διαθήκης από το Πρωτοδικείο.

Παρακαλώ, συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία


Φόρμα αίτησης πολιτών

Αίτηση για:

Στοιχεία αιτούντος:

*

*

*

*

*

Στοιχεία ασθενούς:

*

*

*

*

*

*

Εξέταση:

Χρήση αίτησης:

*

Παρακαλώ πληκτρολογείστε το σωστό γινόμενο *

 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσ/νικης «Γ, Παπανικολάου», το οποίο έχει έδρα το Δήμο Χορτιάτη, Λεωφόρος Παπανικολάου, ΤΚ 57010, Τηλέφωνο: 2313 307000και για το λόγο αυτό ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για τη διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για έξι μήνες. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων, μετά από σχετικό σας αίτημα προς εμάς, αποστέλλοντας αλληλογραφία στη διεύθυνση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το Νοσοκομείο μας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα