ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΓΟΥ ΨΥΞΗΣ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.  12086/25-7-2019

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨ ανακοινώνει την  εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια, εγκατάσταση, σύνδεση και παράδοση σε πλήρη και  κανονική λειτουργία ενός νέου πύργου ψύξης σε αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου πύργου του υδρόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος στο δώμα του κτιρίου 19 του νοσοκομείου.

Το αναφερόμενο σύστημα κλιματισμού είναι εγκατεστημένο στο κτίριο 19 όπου στεγάζεται ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη του διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των 12.400,00 € με το Φ.Π.Α. εκ της οποίας το ποσό των 9.920,00 € αφορά το κόστος προμήθειας του εξοπλισμού και 2.480,00 € αφορά την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Οι συμμετέχοντες επί ποινή αποκλεισμού θα πρέπει να διαμορφώσουν αναλόγως την οικονομική τους προσφορά.

Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται για την ισχύ της προσφοράς τους για διάστημα έξι μηνών.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται το διάστημα των πέντε εβδομάδων από την σύναψη σύμβασης ενώ η εγκατάσταση του σε πλήρη και κανονική λειτουργία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος μιας εβδομάδας. Στην προσφορά των συμμετεχόντων να αναγραφεί δεσμευτική ημερομηνία παράδοσης/εγκατάστασης του εξοπλισμού.

Κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (μειοδοτικός διαγωνισμός).

Κατάθεση τεχνικής/οικονομικής προσφοράς επί ποινή απόρριψης (σε έντυπη μορφή), μέχρι την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στην Γραμματεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Οι προσφορές θα κατατεθούν υπόψη κ.Ναζιρίδη Χριστόδουλου και στο εξωτερικό μέρος του φακέλου προσφοράς θα υπάρχει ευκρινής ένδειξη ότι αφορά την προμήθεια του αιτούμενου εξοπλισμού.

Λόγω του επείγοντος οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύουν την προσφορά τους με: α) βεβαιώσεις (σε ισχύ) φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, β) αναλυτικό φύλλο συμμόρφωσης επί του συνόλου των απαιτήσεων των τεχνικών προδιαγραφών, συνοδεία των αναφερόμενων δικαιολογητικών και παραπομπών επι κατατιθέμενων prospectus των προσφερόμενων ειδών γ) Αντίγραφα των αιτούμενων από το κείμενο των τεχνικών προδιαγραφών: πιστοποιητικών, ISO 9001 και Ce-Mark δ) υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντα περί της ακρίβειας κατατιθέμενων αντιγράφων εντύπων (αφορά αιτούμενα: πιστοποιητικά – ISO – Ce-Mark) ε) γενικό πιστοποιητικό εκπροσώπησης της εταιρείας τους έκδοσης ΓΕΜΗ στ) υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα και  βεβαίωση επίσκεψης των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου.

Η διαγωνιστική διαδικασία υπόκειται στις διατάξεις του Ν.4412/2016. Η εξόφληση των τιμολογίων πώλησης και παροχής υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος εξήντα ημερών από την ημερομηνία ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του εξοπλισμού.

Προβλεπόμενες Κρατήσεις:

  • ποσοστό 2% επί του τιμολογίου της σύμβασης μετά την αφαίρεση του Φ.Π.Α. και κάθε άλλου ποσού παρακρατούμενου υπέρ τρίτων, σύμφωνα με την αρίθμ. ΔΥ6α/Γ.Π./οικ. 36932/17-3-2009 Κ.Υ.Α. σε εφαρμογή του άρθρου 3 του Ν. 3580/2007.
  • ποσοστό 0,06%, Υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων. Η εν λόγω κράτηση υπόκειται σε τέλος χαρτοσήμου 3% (πλέον 20% εισφοράς υπέρ ΟΓΑ επ’ αυτού.
  • ποσοστο 0,07% υπέρ της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών,( Α.Ε.Π.Π.) (Η εν λόγω κράτηση υπόκειται σε τέλος χαρτοσήμου 3% (πλέον 20% εισφοράς υπέρ ΟΓΑ επ’ αυτού.
  • Κατά την πληρωμή του τιμήματος παρακρατείται ο προβλεπόμενος φόρος εισοδήματος 4%
  • Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) επί της αξίας των τιμολογίων βαρύνει την Αναθέτουσα Αρχή.

Αρμόδιος υπάλληλος: Ναζιρίδης Χριστόδουλος. Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Ν.Θ. Γ.Παπανικολάου τηλ. 2313 307926  email: typap.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr

 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                                                    ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

                                                                        

 

 

                                                                                                ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ