ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΟΝΣΟΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΡ.ΠΡΩΤ . 11768/19-7-2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨ ανακοινώνει την  εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια, εγκατάσταση, διασύνδεση και παράδοση σε πλήρη και κανονική λειτουργία του κάτωθι εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί στο χώρο της Κλινικής Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του Νοσοκομείου :

  • Έξι (6) κονσόλων μίας κλίνης
  • Δύο (2) κονσόλων δύο (2) κλινών
  • Ενός (1) σταθμού ελέγχου ιατρικών αερίων
  • Δικτύου σωληνώσεων ιατρικών αερίων για τη λειτουργία του νέου εξοπλισμού και τη σύνδεση με τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις.
  • Ενός (1) συστήματος κλήσης αδελφής.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη του διαγωνισμού ανέρχεται στο συνολικό ποσό των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ (16.000,00 €) χωρίς το Φ.Π.Α. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη επιμερίζεται κατά 15% για το κόστος υπηρεσιών εγκατάστασης του εξοπλισμού και 85% για το κόστος προμήθειας του αιτούμενου εξοπλισμού

Κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (μειοδοτικός διαγωνισμός).

Γίνεται αποδεκτή προσφορά που αφορά το σύνολο των αιτούμενων υλικών & υπηρεσιών.

Κατάθεση προσφορών, επί ποινή απόρριψης, μέχρι την 30η Ιουλίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στην Γραμματεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Αρμόδιος υπάλληλος: Ναζιρίδης Χριστόδουλος.

Διενέργεια διαγωνισμού 30 Ιουλίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ.

Τα τεύχη της διακήρυξης διατίθενται δωρεάν από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Η επίσκεψη στους χώρους του Νοσοκομείου που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ανακατασκευής είναι υποχρεωτική.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.gpapanikolaou.gr  όπως και στον ιστότοπο  Δι@ύγεια και ΚΗΜΔΗΣ. Η προμήθεια της διακήρυξης δεν είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία του διαγωνισμού.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Ν.Θ. Γ.Παπανικολάου

τηλ. 2313 307926

Email: typap.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr

Αρμόδιος υπάλληλος Ναζιρίδης Χριστόδουλος

 

                                                                             Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                       ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

      

                                                                        ΓΙΟΓΚΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

T

Attachments

Αρχείο Μέγεθος αρχείου
pdf ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΟΝΣΟΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΑ 293 KB