Επικοινωνία

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων νοσηλεύει ασθενείς ΜΟΝΟ κατόπιν παραπομπής από άλλο ιατρό.

Ασθενείς με εγκαύματα μικρότερης έκτασης και βαρύτητας αντιμετωπίζονται μόνο από τους ιατρούς της Πλαστικής χειρουργικής, εγκαυμάτων και χειρουργικής χειρός κατόπιν παραπομπής από ιατρό ή με ραντεβού στα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (τηλ.: 14546 ή e-ραντεβού)

  Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπανικολάου, Δήμος Χορτιάτη, ΤΚ 57010

  Τηλέφωνο: 2313307000

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσ/νικης «Γ, Παπανικολάου», το οποίο έχει έδρα το Δήμο Χορτιάτη, Λεωφόρος Παπανικολάου, ΤΚ 57010, Τηλέφωνο: 2313 307000και για το λόγο αυτό ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για τη διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για έξι μήνες. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων, μετά από σχετικό σας αίτημα προς εμάς, αποστέλλοντας αλληλογραφία στη διεύθυνση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το Νοσοκομείο μας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα