ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ – CPV 33162200-5

18.09.2019

Το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» δημοσιεύει τις τελικές τεχνικές προδιαγραφές των χειρουργικών εργαλείων για τις ανάγκες της Καρδιοθωρακοχειρουργικής και της Στοματικής – Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Κλινικής έπειτα από τη διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ και την έγκριση που έλαβαν κατά την 17η/12.09.2019 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (θέμα 31ο).

07.08.2019

Το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» ανακοινώνει τη διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης επί του επισυναπτόμενου κειμένου τεχνικών προδιαγραφών στο πλαίσιο διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια «Χειρουργικών Εργαλείων – CPV 33162200-5 για τις ανάγκες της Καρδιοθωρακοχειρουργικής και της Στοματικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Κλινικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των τεχνικών προδιαγραφών: α. από τον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στο σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις» (http://www.eprocurement.gov.gr) και β. από τον ιστότοπο του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» στο σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις» (http://gpapanikolaou.gr). Μετά το πέρας της προθεσμίας για τη διενέργεια της Δημόσιας Διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν οι εισηγήσεις-προτάσεις, που θα έχουν κατατεθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), θα γίνει η τελική διαμόρφωση, θα ενσωματωθούν στο πλήρες σώμα της διακήρυξης και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.

Οι απόψεις και οι εισηγήσεις των συμμετεχόντων που θα κατατεθούν στη δημόσια διαβούλευση δεν δεσμεύουν την υιοθέτηση αυτών από την υπηρεσία, η οποία θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση των όρων που θα διέπουν τον επικείμενο διαγωνισμό, με αντικειμενικά κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση, γνώμονας για τυχόν αναθεώρηση όρων που θα διέπουν τον προς εξέταση διαγωνισμό, αποτελεί:

  • η επίτευξη επιθυμητού και υγιούς ανταγωνισμού
  • η ανταπόκριση της αγοράς με την ευρύτερη συμμετοχή υποψηφίων οικονομικών φορέων στη διαγωνιστική διαδικασία και
  • η διασφάλιση των ελαχίστων απαιτήσεων της υπηρεσίας Επισημαίνεται ότι τα σχόλια των οικονομικών φορέων, αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρονική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ.

Επισημαίνεται ότι τα σχόλια των οικονομικών φορέων, αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρονική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει από 06.08.2019 ημέρα Τρίτη έως και τις 16.08.2019 ημέρα Παρασκευή.

 

Attachments

Αρχείο Μέγεθος αρχείου
pdf 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 175 KB