ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

                                                                     ΑΡ.ΠΡΩΤ.   20961 /14-11-2022

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου  ειδικότητας Μηχανικών: «Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Μηχανολόγου Μηχανικού» για τη συνδρομή της Υπηρεσίας στην εκπόνηση της προμελέτης του έργου «Αναδιαμόρφωση χώρων για τη δημιουργία Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας και τη μετεγκατάσταση των εργαστηρίων της Νευρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου».

Η διαγωνιστική διαδικασία θα υλοποιηθεί με διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και μετά τη συλλογή προσφορών, με ευθύνη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των έντεκα χιλιάδων ευρώ (11.000,00 €) χωρίς το Φ.Π.Α.

Κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (μειοδοτικός διαγωνισμός).

Κατάθεση προσφορών, επί ποινή απόρριψης, μέχρι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ. στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου (αρμόδιος υπάλληλος: Ναζιρίδης Χριστόδουλος). Η αξιολόγηση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ίδια ήμερα από αρμόδια επιτροπή του Νοσοκομείου.

Αρμόδιοι για την παροχή διευκρινήσεων επί των απαιτήσεων του κειμένου των τεχνικών προδιαγραφών: κα Κακδέρη Καλλιόπη Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών τηλ. 2313307914 και  κα Βαλουκτσή Μαριάννα Αρχιτέκτων Μηχανικός τηλ. επικοινωνίας 2313307901.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.gpapanikolaou.gr (ling *Διαγωνισμοί*) όπως και στον ιστόποτο του «ΚΗΜΔΗΣ».

Η προμήθεια της διακήρυξης δεν είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία του διαγωνισμού.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Ν.Θ. Γ.Παπανικολάου

                     τηλ. 2313 307926

                     Email: typap.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr

                     Γραμματειακή υποστήριξη διαγωνισμού: Ναζιρίδης Χριστόδουλος

                                                                            Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                        ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

                                                                  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Attachments

Αρχείο Μέγεθος αρχείου
doc ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ επαναληπτικός 243 KB