Προμήθεια και εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα ευθείας σκάλας με πλατφόρμα ΑΜΕΑ στο κτίριο 3 του Νοσοκομείου.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨ ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια και εγκατάσταση σε πλήρη και κανονική λειτουργία ενός ανελκυστήρα ευθείας σκάλας με πλατφόρμα για ΑΜΕΑ στο κτίριο 3 (κτίριο Διοίκησης) του Νοσοκομείου.
Η συνολική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίζεται στο ποσό των δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (12.500,00 €) χωρίς το Φ.Π.Α. 24%.
Κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (μειοδοτικός διαγωνισμός).
Κατάθεση προσφορών, επί ποινή απόρριψης μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. ταχυδρομικώς ή ιδιοχείρως στην Γραμματεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
Διενέργεια διαγωνισμού 20 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο της Γραμματείας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
Τα τεύχη της διακήρυξης διατίθενται δωρεάν από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ο υποψήφιος ανάδοχος να επισκεφτεί το χώρο που θα εγκατασταθεί ο υπό προμήθεια ανελκυστήρας προκειμένου να λάβει γνώση των συνθηκών και του χώρου εργασίας. Αρμόδιος για την επίδειξη των εγκαταστάσεων και παροχής διευκρινήσεων επί των τεχνικών απαιτήσεων του διαγωνισμού κ.Κακδέρη Καλλιόπη Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικού τηλέφωνο επικοινωνίας 2313-307911 και 307915
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.gpapanikolaou.gr όπως και στον ιστότοπο Δι@ύγεια και ΚΗΜΔΗΣ.
Η προμήθεια της διακήρυξης δεν είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία του διαγωνισμού.
Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Ν.Θ. Γ.Παπανικολάου
τηλ. 2313 307926
Email: typap.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr
Αρμόδιος υπάλληλος Ναζιρίδης Χριστόδουλος

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΓΙΟΓΚΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ