ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ /ΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΓ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» :ΤΜΗΜΑ A: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ,ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣTMHMA B: ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.

διακηρύσσει ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» : ΤΜΗΜΑ A: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ, ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ TMHMA B: ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ  με προϋπολογισμό € 2.425.264,20 μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός με ΦΠΑ 24%: € 3.007.327,61).

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ ορίστηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή του ν. 4799/2021 ως αρμόδια για την ωρίμανση και την υλοποίηση της Δράσης «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα» RRF 16795,  αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU. Στο πλαίσιο της ανωτέρων δράσης, το ΤΑΙΠΕΔ, λειτουργώντας κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό του δικαιούχου, διενεργεί το διαγωνισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5Β του ν. 3986/2011 για την ανάθεση του έργου του θέματος, με Αναθέτουσα Αρχή την Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Η διαδικασία είναι ανοικτή και θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων – «Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.»  με συστημικό αριθμό 208006 για το Τμήμα Α και 208007 για το Τμήμα Β(Διαδικτυακή Πύλη: www.promitheus.gov.gr).

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 12η Ιουλίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ.

Attachments

Αρχείο Μέγεθος αρχείου
pdf ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ&ESPD (ΚΗΜΔΗΣ) 977 KB
pdf ΡΥΛΔ46ΜΩΝ1-Ι8Π 277 KB