Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Eπιμορφώσεις στο πλαίσιο συνεργασίας του Ψυχιατρικού Τμήματος παιδιών-εφήβων με την Πρωτοβουλία για την ψυχική υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που συμμετέχει το Τμήμα Ψυχιατρικής παιδιών και εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ολοκληρώθηκαν οι  πρώτες επιμορφώσεις  των σπουδαστών της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ)  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι επιμορφώσεις διεξήχθησαν στο πλαίσιο των επιμορφώσεων ειδικών επαγγελματιών σε θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων με τη συμμετοχή στο πάνελ των εισηγητών της κ. Λίλιαν Αθανασοπούλου, Συντονίστριας Διευθύντριας του τμήματος ψυχιατρικής παιδιών – εφήβων του Νοσοκομείου μαζί με τη Διευθύντρια της Πρωτοβουλίας, δρ Αναστασία Κουμούλα, την κ Έφη Καψιμάλλη, μέλος της Πρωτοβουλίας, τον κ.Νίκο Ζηλίκη, επικεφαλής του κέντρου αναφοράς της Πρωτοβουλίας στη Θεσσαλονίκη. Τις εισηγήσεις συντόνισε η Ειρήνη Παράσχου, μέλος της Πρωτοβουλίας στη Θεσσαλονίκη. Μετά το πέρας των επιμορφώσεων, η κα Αθανασοπούλου δήλωσε: “Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε με μελλοντικούς δικαστικούς λειτουργούς για θέματα του κοινού μας στόχου που είναι η ευημερία του παιδιού και η προάσπιση των δικαιωμάτων του. Δράσεις όπως αυτές οι επιμορφώσεις, που θα φροντίσουμε να συνεχιστούν, διευκολύνουν τον επαγγελματικό ρόλο και των δύο πλευρών, με το συμφέρον του παιδιού στο επίκεντρο”.

Πηγή: https://camhi.gr/el/news-updates/oloklirothikan-oi-protes-epimorfoseis-dikastikon/

https://www.facebook.com/share/p/3KSnYcubLdJDCH7Z/

Attachments

Αρχείο Μέγεθος αρχείου
jpg Πρωτοβουλια ΨΥ_ΕΣΔΙ_27.6.2024 53 KB