ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨ ανακοινώνει την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής, προϋπολογισμού 29.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. με αντικείμενο την προμήθεια πέντε (05) βάσεων και οκτώ (08) φορείων ασθενών για τα ασθενοφόρα του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου»

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 08 Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του Τμήματος Προμηθειών του Νοσοκομείου.

Κατάθεση προσφορών, επί ποινή απόρριψης, μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα του διαγωνισμού, 07 Μαρτίου 2018 και ώρα 14.00 μ.μ.

Τα τεύχη της διακήρυξης του διαγωνισμού διατίθενται από το Τμήμα Προμηθειών του Νοσοκομείου έναντι απόδειξης, αντί του ποσού 5,00 €.

Η προμήθεια της διακήρυξης δεν είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία του διαγωνισμού. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.gpapanikolaou.gr στον ιστότοπο  του «Διαύγεια» καθώς και του «ΚΗΜΔΗΣ».

 

Πληροφορίες: Τμήμα Προμηθειών  τηλ. 2313 307195

Email: prom.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr

Αρμόδιος υπάλληλος Γκιουζέπας Λάμπρος

Εξοχή Θεσσαλονίκης

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ