ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ 10 (ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ) ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΡ.ΠΡΩΤ . 2739/ 13-2-2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨ ανακοινώνει την  εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκτέλεση εργασιών διαμόρφωσης χώρου για τη δημιουργία νέας αποθήκης στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του κτιρίου 10 (Νέο Κτίριο» του Νοσοκομείου.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη του διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ (2.200,00 €) χωρίς το Φ.Π.Α.

Κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (μειοδοτικός διαγωνισμός).

Κατάθεση προσφορών, επί ποινή απόρριψης, μέχρι την 19η  Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ. στην Γραμματεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Αρμόδιος υπάλληλος: Ναζιρίδης Χριστόδουλος.

Τα τεύχη της διακήρυξης διατίθενται δωρεάν από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.gpapanikolaou.gr  όπως και στον ιστότοπο  Δι@ύγεια και ΚΗΜΔΗΣ

Η προμήθεια της διακήρυξης δεν είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία του διαγωνισμού.

 

Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Ν.Θ. Γ.Παπανικολάου

τηλ. 2313 307926

Email: typap.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr

Αρμόδιος υπάλληλος Ναζιρίδης Χριστόδουλος

 

Εξοχή Θεσσαλονίκης

 

13-2-2019

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ