Untitled

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨ ανακοινώνει την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής (μειοδοτικός), προϋπολογισμού 10.000,00 € χωρίς το Φ.Π.Α. με αντικείμενο την προμήθεια πεντακοσίων (500) ασκών αιμοπεταλίων με ενσωματωμένο φίλτρο λευκαφαίρεσης για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. Γεώργιος Παπανικολάου.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 29η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ. στο χώρο του Τμήματος Προμηθειών του Νοσοκομείου.

Κατάθεση προσφορών, επί ποινή απόρριψης, μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα του διαγωνισμού,  28η Σεπτεμβρίου  2017 και ώρα 14.00 μ.μ.

Τα τεύχη της διακήρυξης του διαγωνισμού διατίθενται από το Τμήμα Προμηθειών του Νοσοκομείου έναντι απόδειξης, αντί του ποσού 5,00 €.

Η προμήθεια της διακήρυξης δεν είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία του διαγωνισμού. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.gpapanikolaou.gr  στον ιστότοπο  του Δι@ύγεια καθώς και του ΚΗΜΔΗΣ.

 

Πληροφορίες: Τμήμα Προμηθειών  τηλ. 2313 307190

Email: prom.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr

Αρμόδιος υπάλληλος Ναζιρίδης Χριστόδουλος

 

Εξοχή Θεσσαλονίκης

 

24-8-2017

Attachments

Αρχείο Μέγεθος αρχείου
pdf askoi_aimatos_diakirixi 277 KB