Προκήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων με αντικείμενο την «προμήθεια και εγκατάσταση ενός πλήρους ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος και δύο φορητών ακτινολογικών μηχανημάτων»

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου ανακοινώνει τη διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων με αντικείμενο την «προμήθεια και εγκατάσταση ενός πλήρους ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος και δύο φορητών ακτινολογικών μηχανημάτων».

Κριτήριο κατακύρωσης: Πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Αριθμός Διακήρυξης:2018-ΑΚΤΙΝ.

Προϋπολογισμός Διαγωνισμού : ανέρχεται στο ποσό των εκατόν σαράντα εννέα  χιλιάδων και εκατόν ενενήντα ευρώ (149.190,00€) πλέον Φ.Π.Α και βαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό της Αναθέτουσας αρχής οικονομικού έτους 2018.

Κωδικός NUTS: GR 522 Θεσσαλονίκη.

Τρόπος υποβολής προσφορών: Αποκλειστικά και μόνο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) http://www.eprocurement.gov.gr.

Κωδικός αριθμός του διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ:60653.

Εναλλακτικές προσφορές: Δεν γίνονται δεκτές.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: η 20η Ιουνίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00:00.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: η 12η  Ιουλίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 23:00:00.  .

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: η 18η  Ιουλίου 2018  ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00:00.

Γλώσσα σύνταξης των προσφορών: Ελληνική.

Η παρούσα αναρτήθηκε για πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, στο πεδίο διαγωνισμοί http://www.gpapanikolaou.gr/diagonismoi.html, στην ιστοσελίδα του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων http://www.eprocurement.gov.gr και στον ιστότοπο Διαύγεια https://www.diavgeia.gov.gr/f/gpapanikolaou.

Αναλυτικές πληροφορίες για το αντικείμενο της σύμβασης, τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της Διακήρυξης το οποίο θα αναρτηθεί για πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείουhttp://www.gpapanikolaou.gr/diagonismoi.html στο πεδίο διαγωνισμοί, και στην ιστοσελίδα http://www.eprocurement.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ (60653).

Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών του Νοσοκομείου στο τηλέφωνο:2313307190-95. Αριθμός τηλεομοιότυπου:2310357217.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: prom.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr.

Αρμόδιος υπάλληλος: Καφετζόπουλος Χ Αθανάσιος.

     Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Attachments

Αρχείο Μέγεθος αρχείου
pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 349 KB
pdf ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2 MB