Διακήρυξη διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων με αντικείμενο την προμήθεια παροχής «Υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης ιατρικού εξοπλισμού»

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου στο πλαίσιο εφαρμογής του Π.Π.Υ.Υ έτους 2015 ανακοινώνει τη διενέργεια διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων με αντικείμενο την προμήθεια παροχής «Υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης ιατρικού εξοπλισμού».

Κριτήριο κατακύρωσης: Πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Αριθμός Διακήρυξης:2018-ΣΥΝΤ.

Προϋπολογισμός Διαγωνισμού :406.451,61€ πλέον Φ.Π.Α και βαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό της αναθέτουσας αρχής οικονομικού έτους 2018.

Κωδικός NUTS: GR 522 Θεσσαλονίκη.

Τρόπος υποβολής προσφορών: Αποκλειστικά και μόνο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) http://www.eprocurement.gov.gr.

Κωδικός αριθμός του διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ:57950.

Εναλλακτικές προσφορές: Δεν γίνονται δεκτές.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: η 8η Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00:00.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: η 16η Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00:00.

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: η 20η Ιουλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00:00.

Γλώσσα σύνταξης των προσφορών: Ελληνική.

Η παρούσα:

  • απεστάλη για δημοσίευση στην Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 31η Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη
  • αναρτήθηκε για πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, στο πεδίο διαγωνισμοί http://www.gpapanikolaou.gr/diagonismoi.html
  • αναρτήθηκε για πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων http://www.eprocurement.gov.gr

Αναλυτικές πληροφορίες για το αντικείμενο της σύμβασης, τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της Διακήρυξης το οποίο θα αναρτηθεί για πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείουhttp://www.gpapanikolaou.gr/diagonismoi.html στο πεδίο διαγωνισμοί, στον ιστότοπο Διαύγεια https://www.diavgeia.gov.gr/f/gpapanikolaou και στην ιστοσελίδα http://www.eprocurement.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών του Νοσοκομείου στο τηλέφωνο:2313307190-95. Αριθμός τηλεομοιότυπου:2310357217.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: prom.gpapanikolaou@n3.syzefxis.gov.gr.

Αρμόδιος υπάλληλος: Καφετζόπουλος Χ Αθανάσιος.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ