ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ακολουθήσαμε τη ζωή με τον Πέτρο Γαϊτάνο στις 6 Αυγούστου στο ΓΝ “Γ. Παπανικολάου”

Ακολουθήσαμε τη Ζωή” με τον Πέτρο Γαϊτάνο

στο Γ.Ν. “Γεώργιος Παπανικολάου”

Ακολουθήσαμε όλοι τη ζωή στην ειδική συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” στις 6 Αυγούστου.

Στον κατάμεστο χώρο του Νοσοκομείου όπου φιλοξενήθηκε η συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου ταξιδέψαμε στην παράδοση και σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών, ειδικά επιλεγμένα για την περίσταση: μια συναυλία σχεδιασμένη κατά βάση και κατά προτεραιότητα για τον ασθενή, τα κοντινά του πρόσωπα και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της επείγουσας περίθαλψης που παρέχει το νοσοκομείο τριτοβάθμιας φροντίδας “Γεώργιος Παπανικολάου”.

Η αριστοτεχνική ερμηνεία του Πέτρου Γαϊτάνου και η επικοινωνιακή του ικανότητα συναντήθηκαν με την άμεση ανταπόκριση και θερμή διάθεση του κοινού σε μια άκρως επιτυχημένη συναυλία. Μια ιδιαίτερα βραδιά ζεστή σε συναισθήματα και σκέψεις με τον γνωστό καλλιτέχνη να παρασέρνει το κοινό που τραγούδησε μαζί του αγαπημένες μελωδίες. Το αποτέλεσμα αναδεικνύει με θετικό πρόσημο το εγχείρημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου σε μια κίνηση εξωστρέφειας για το προσωπικό αλλά και για την πόλη της Θεσσαλονίκης υπενθυμίζοντας ότι το βέλτιστο αγαθό είναι η υγεία… “Ακολουθώντας τη ζωή”.

Δελτιο Τυπου 2_Μετά τη συναυλία Π.Γαϊτάνου